logo foodfestival Van Die Dingen Gebeuren
https://www.vandiedingendiegebeuren.nl/uploads/images/foodtrucks/sawinaroctus.jpg

Sawinah Roctus

Voor wie haar nog niet kent, Sawinah staat synoniem voor ‘Energie’. 

Zodra ze het podium opstapt vult ze de zaal met haar aanstekelijk enthousiasme, haar tomeloze inzet en haar rake en meestal uitzinnige typetjes. 

Maar ook het serieuzere acteerwerk kan ze aan, getuige het feit dat ze in 2015 (samen met Rosita Segers) derde werd in de landelijke finale van de Kunstbende met het stuk ‘Perfect’ dat gaat over onze maatschappij die verlangt dat iedereen voldoet aan het ideaalbeeld uit de tijdschriften en dat je gewoon lekker lelijk mag zijn.

Voor een swingend lied of een meeslepend musicalnummer draait ze ook haar hand niet om. Ze deelde al het podium met o.a. Karin Bloemen, en de Amerikaanse musicalster en stem van Elsa uit frozen Idina Menzel..

Tijdens ‘Van die Dingen die Gebeuren’ leert ze de jeugd gezond koken tijdens een interactieve masterclass. Als dat maar goed gaat………… 

Sawinah Roctus is 20 jaar oud en studeerde de afgelopen jaren aan diverse toneel- en muziekopleidingen. Waar haar toekomst de komende jaren ligt, weet ze nog niet. Als het maar iets is waar ze haar creatieve energie kwijt kan.

<-- Terug naar overzicht