logo foodfestival Van Die Dingen Gebeuren
https://www.vandiedingendiegebeuren.nl/uploads/images/foodtrucks/vrienden.jpg

Onze vrienden

Een festival zoals het onze kan niet zonder de hulp van goede vrienden. We zijn blij dat we op de vrijwillige hulp kunnen rekenen van onderstaande clubs/organisaties.

 Scouting EOS/Sint Hubertus

De jongens, mannen, meiden en vrouwen van de scouts helpen ons met de opbouw en aankleding van het terrein. Zo helpen ze ons onder andere met de verlichting en mogen we hun picnictafels, banken lenen. 

--> www.eos-sthubertus.nl

Zeeverkenners Doormangroep

Hoe leuk is dat?! De zeeverkenners gaan met één van hun boten een pendeldienst opzetten. Zodat jij gewoon met de boot van Othene naar het festival en weer terug kan. Kun je je auto mooi thuislaten ;-)

--> facebook.com/ScoutingDoormangroep

 PIT (Podium in Terneuzen)

De vrijwilligers van het leukste poppodium in Terneuzen, de PIT, komen ook dit jaar ons weer met van alles en wat helpen. 

--> www.podiuminterneuzen.nl

 

Kinderboerderij

Bij de kinderboerderij mogen we zoveel water tappen als dat we nodig hebben. En geloof ons, dat zijn heel veel jerrycans.

--> facebook.com/kinderboerderij.terneuzen

Woongoed Zeeuws-Vlaanderen

We hopen dat we hem niet nodig hebben, maar we zijn blij dat we de AED (Automatische Externe Defibrillator) van Woongoed mogen lenen. 

--> www.woongoedzvl.nl

H4A

Om het terrein af te bakenen hebben we hekken nodig, veel hekken. Hoe leuk is het dan dat we van bouwbedrijf H4A al de bouwhekken mogen lenen die we nodig hebben? Daar zijn we heel blij mee.

--> www.h4a.nl

Bodyline 

Tijdens het festival blijven er wat mensen overnachten. Op terrein zijn behalve de wc's geen sanitaire voorzieningen. En wat denk je? Onze mensen mogen gebruik maken van de douches van Bodyline in Terneuzen. Zo leuk!

--> www.healthcenterbodyline.nl

 

<-- Terug naar overzicht