logo foodfestival Van Die Dingen Gebeuren

"Van Die Dingen Die Gebeuren"

Festival "Van Die Dingen Die Gebeuren" is een leuk eet- & drinkfeest waar iedereen, jong en oud, welkom is. Een eigenzinnig festival (met minimale middelen) dat niet draait op subsidies en sponsors, maar op vrijwilligers. Iedereen werkt mee omdat het zo ontzettend leuk is om een tof festival te organiseren voor een enthousiast publiek! 

We hebben nog plek voor theater

Wil je je (straat)theaterkunsten op ons festival laten zien? Ben je een baas op de eenwieler? Ben je een held op stelten? Of doe je een heel andere straattheateract? Speel je alleen of in een gezelschap? Kom je dan ons publiek betoveren? Dat zouden we namelijk heel tof vinden!

We hebben nog plek voor muziek

Wat is een festival zonder muziek? Niks toch? Ook in 2019 zoeken we toffe singer/songwriters en bandjes. We zoeken vooral muzikanten die zijn geïnspireerd door Bluegrass, Americana en folk (denk Pogues, denk Whisky Priests, denk Beirut, denk De Dopegezinde Gemeente).

Wat hebben we te bieden?

Mooi weer! (Nou ja, dat hopen we. We kunnen dat niet garanderen.) Een mooie locatie. Een enthousiast publiek. Gratis eten & drinken op de dag dat je optreedt en als je dat wil, mag je na je optreden met de pet rondgaan.

We zorgen er ook voor dat je een plek op onze website en in onze festivalkrant krijgt. Natuurlijk maken we ook reclame voor je via onze social media. Nog steeds zin om mee te doen? Gebruik dan onderstaande knop om je aan te melden.