logo foodfestival Van Die Dingen Gebeuren

"Van Die Dingen Die Gebeuren"

Festival "Van Die Dingen Die Gebeuren" is een leuk eet- & drinkfeest waar iedereen, jong en oud, welkom is. Een eigenzinnig festival (met minimale middelen) dat niet draait op subsidies en sponsors, maar op vrijwilligers. Iedereen werkt mee omdat het zo ontzettend leuk is om een tof festival te organiseren voor een enthousiast publiek! 

We hebben nog plek voor foodtrucks

We hebben al de Aziatische keuken, de Surinaamse keuken en de Mexicaanse keuken. We hebben friet/patat. We hebben vis. We hebben hotdogs en een beetje vega. We hebben hamburgers en brioche met eend. We hebben koffie, limonade, wijn en bier. We hebben best wel veel eigenlijk, maar wat we nog niet hebben is bijvoorbeeld een Flammküchentruck, of een Italiaanse mobiele keuken die verder gaat dan pizza. Maar misschien heb je met je truck een aanbod waar we nog niet aan hebben gedacht, neem dan contact met ons op

We hebben nog plek voor theater

Wil je je (straat)theaterkunsten op ons festival laten zien? Ben je een baas op de eenwieler? Ben je een held op stelten? Of doe je een heel andere straattheateract? Speel je alleen of in een gezelschap? Kom je dan ons publiek betoveren? Dat zouden we namelijk heel tof vinden!

We hebben nog plek voor muziek

Speel je alleen of in een band? Heb je een voorliefde voor country, bluegrass of folk? En wil je met je muziek de bezoekers blij maken? Kom je dan bij ons optreden? Dat vinden wij sowieso ontzettend leuk!

Wat hebben we te bieden?

Mooi weer! (Nou ja, dat hopen we. We kunnen dat niet garanderen.) Een mooie locatie. Een enthousiast publiek. Gratis eten & drinken op de dag dat je optreedt en als je dat wil, mag je na je optreden met de pet rondgaan.

We zorgen er ook voor dat je een plek op onze website. Natuurlijk maken we ook reclame voor je via onze social media. Nog steeds zin om mee te doen? Gebruik dan onderstaande knop om je aan te melden.