logo foodfestival Van Die Dingen Gebeuren

praktisch

Wanneer, waar en hoe laat?

Ons vrolijke eet- en drinkfeestje houden we op 11, 12 & 13 mei 2018 in het park tussen de Rooseveltlaan en de Otheense Kreek in Terneuzen. Op vrijdag beginnen we om 16.00 uur en stoppen we om 22.30 uur. Op zaterdag 12 mei starten we om 13.00 uur en doen we om 22.30 uur het licht uit. Op zondag 13 mei ben je van harte welkom vanaf 13.00 uur, dan sluiten we om 20.00 uur (tenzij het heel mooi weer is, dan stoppen we uiterlijk 22.00 uur).

 

Hoe kom ik er?

Het festival is prima bereikbaar met de fiets, openbaar vervoer, boot, motor, auto en de benenwagen. Naast het festivalterrein maken we plek om je fiets, brommer of motor te stallen. De zeeverkenners van de Doormangroep varen het hele festival van Othene naar het festival en weer terug. De bus stopt in de buurt van ons feest, vanaf de bushalte is het een paar minuten lopen. We vragen je om alleen met de auto naar het festival te komen als het niet anders kan. Parkeren kan  bij de kinderboerderij en de nabijgelegen sportcomplexen. Vanaf de parkeerterreinen is het enkele minuten lopen. De politie heeft liever niet dat er op de Rooseveltlaan wordt geparkeerd, dat kan namelijk gevaarlijke situaties opleveren. Daarom heeft de politie ons gevraagd om het in de bermen onmogeljk te maken om te parkeren.

Toegang & geldzaken

Ons foodfestival is gratis toegankelijk. Leuk hè? We werken niet met munten en niet met betaalbekers. Betalen doe je gewoon contant en bij een aantal foodtrucks kun je pinnen. Hou er wel rekening mee dat er op het festivalterrein geen geldautomaat staat, neem dus voldoende geld mee naar het feest.

Huisregels

Een openbaar toegankelijk feestje kan niet zonder huisregels, dus die hebben we ook. Lees onze regels hier.