logo foodfestival Van Die Dingen Gebeuren

"Van Die Dingen Die Gebeuren"

Foodfestival "Van Die Dingen Die Gebeuren" is een leuk eet- & drinkfeest waar iedereen, jong en oud, welkom is.  Een eigenzinnig festival dat niet draait op subsidies en sponsors, maar op vrijwilligers!

omdat het zo leuk is

Het foodfestival is mogelijk door de vrijwillige inzet van veel mensen. Iedereen werkt mee omdat het zo ontzettend leuk is om een mooi festival te organiseren voor een enthousiast publiek! 

Alle foodplekken zijn bezet

Zo leuk! We hebben straks 23 food/dranktrucks in het park staan. Daarmee zijn alle plekken bezet. We hebben nog wel plek op onze reservelijst. Dus als je het niet erg vindt om je kans af te wachten, meld je dan aan.

We hebben nog plek voor theater

Wil je je straattheaterkunsten op ons festival laten zien? Speel je alleen of in een gezelschap? Kom je dan ons publiek betoveren? Dat zouden we namelijk heel tof vinden!

Wat hebben we te bieden?

Mooi weer! (Nou ja, dat hopen we. We kunnen dat niet garanderen.) Een mooie locatie. Een enthousiast publiek. Gratis eten & drinken op de dag dat je optreedt en als je dat wil, mag je na je optreden met de pet rondgaan. Nog steeds zin om mee te doen? Gebruik dan onderstaande knop om je aan te melden.